FACEBOOK

Το γκρουπ μας ανανεώνεται συνεχώς, επισκεφτείτε το -->

 

 • Facebook App Icon
Διεύθυνση: 
Δαγκλή 40 
Τριανδρία, Θεσσαλονίκη
ΤΚ 55337
Τηλ: 2310.988020
Κιν: 6947.898.522
Fax: 2310.988020
email: sarisateam@gmail.com
Βρείτε μας στο χάρτη :
 • Στις 02/03/2019 ο αθλητής μας και τελειόφοιτος φοιτητής της ΣΕΦΑΑ παρουσίασε την εργασία του Η Εξέλιξη του Ολυμπιακού Tae Kwon- d0 σε Άτομα με Αναπηρίες σε Διεθνές Επίπεδο!! Μπράβο για την τόσο καλή δουλειά ,πάντα πρέπει να είμαστε δίπλα στους μαθητές μας!!

 • Καλοί οι αγώνες αλλά την τσικνοπέμπτη φοράμε τις στολές και ερχόμαστε να κάνουμε προπόνηση με μουσική και παιχνίδι!! Μικρούς και μεγάλους σας περιμένουμεεε!!

 • Μεγάλη χαρά σήμερα 24 Φεβρουαρρίου 2019 βραβεύτηκαν οι αθλητές του συλλόγου μας από την Ενωση Βορείου Ελλάδος για τις πανελλλήνιες επιτυχίες τους!! Η δασκάλα μας Ρία Τσέτσου για την 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Πούμσε !! Για την  1η επίσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Πούμσε ομαδικό freestyle  βραβεύτηκαν Βαλεντίνη Τουλή , ο Μποτίνης Ηλίας , η Αστερίου Στέλλα , ο Δεληδημάκος Γιάννης, η Θεοδωράκη Ελένη και η Βασιλειάδη Σοφία για την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων!!! Εκτός όμως από τους αθλητές μας βραβεύτηκε και ο σύλλογός ξεχώριστα λαμβάνοτας την 3η θέση στην  γενική κατάταξη των ομάδων σε όλη την Β.Ελλάδα στο Τεχνικό για τα έτη 2017 -2018 !!! Μπραβο σε αθλητές , δασκάλους και γονείς που υποστηρίζουν όλεες τις ενέργειες του συλλόγου μας ώστε να βελτιώνονται όλοι καθημερινά κατακτώντας ακόμη περισσότερες επιτυχίες!!! 

 • Μπορεί να είναι διακοπές Χριστουγέννων αλλά οι προπονήσεις δεν σταματούν ο δ'ασκαλους με 6 αθλητές μας ταξιδεύουν στην Κοζάνη το τριήμερο 03-06/12/2018 για να προπονηθούν με 400 αθλητές υψηλού επιπέδου  από  50 ομάδες διαδορετικών χωρών!! Καλή προετοιμασία παιδιά!!!

 • Ακόμη μια επίσκεψη του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό 96,1 στις 8/12/2018 μιλώντας ακόμη μια φορά για για την πολεμική τέχνη και τα οφέλη τα οποία μας προσφέρει το tae kwon -do!!!

 • Στο ATLAS TV  παρεβρέθηκαν 2 μέλη του συλλόγου μας στις 15 Ιουνίου 2018  για να παρουσιάσουν το ολυμπιακό άθλημα του taekwon - do , καθώς και τις επιτυχίες του συλλόγου!!

 • Στις 1 Ιουνίου 2018 0 σύλλογος μας  προσκλήθηκε από το ραδικοφωνικό σταθμό 96,5 για να μιλήσει για την ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ στο Διεθνές Πρωτάθλημα "Asteriks Cup" αλλά και για τη γενικότερη εξέλιξη του Ολυμπιακού αθλήματος τα τελευταία χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!!!

 • Επίδειξη στο Παπάφειο!! Σήμερα , 17/05/2017 , ο σύλλογος μας παρουσίασε ένα μέρος από το Ολυμπιακό Άθλημα του TAE KWON-DO αφήνοντας βέβαια τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους!! 

 • Ένας ακόμη αθλητής μας, ο Μποτίνης Ηλίας , επιλέχτηκε στις 06/04/2017 ως μέλος της επίλεκτης ομάδας  του κλιμακίου από την Ένωση Βορείου Ελλάδος ,έπειτα από τις συνεχείς νίκες στα Διασυλλογικά Τεχνικά Πρωταθλήματα!! Μπραβο στο αγόρι αν και στο νεαρό της ηλικίας του έχει τόσο σπουδαίες διακρίσεις!!

 • ΒΙΝΕΟΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΩΝ!! Μετά από κάθε διοργάνωση αγώνων πράγματοποιείται η ανάλυση και η επεξήγηση των λαθών  μέσα στον αγώνα ώστε να διορθωθούν την επόμενη φορά!! 

 • Αναχωρεί σήμερα 09/03/2017 η αθλήτρια μας Τουλή Βαλεντίνη για τα ΔΙΕΘΝΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 13th Omega Cup  και 7th Zrenjanin Open 2017  στην Σερβία ως επίλεκτη αθλήτρια στο κλιμάκιο  της ΕΤΑΒΕ!! Η οικογένεια της Σάρισας της εύχεται καλή επιτυχία!!

 • Βράβευση των επίλεκτων αθλητών από την ΕΤΑΒΕ!!! Στις 21/02/2017 η πρωταθλήτρια του συλλόγου Τζόλου Γεωργία βραβεύτηκε για την διάκριση της ως επίλεκτη αθλήτρια στο κλιμάκιο της ΕΤΑΒΕ για το 2016!! Θερμά συγχάρητηρια για την προσπάθεια και τις  διακρίσεις της, ευχόμαστε ακόμα περίσσοτερες επιτυχίες στο μέλλον!!

 • Τσικνοπέμπτη!!! Φοράμε τις στολές μας,βάζουμε τις μάσκες μας ,το μεγαλύτερο χαμόγελό μας και ερχόμαστε όλοι μαζί να κάνουμε προπόνηση και βέβαια να χορέψουμε και να παίξουμε!!

 • Συμμετοχη του συλλόγου στο 7ο Tae kwon-do Training Camp στην Λίμνη Πλαστήρα 04-05/02/2017!! Οι 5 αθλητες του συλλόγου αποκόμισαν νέες εμπειρίες και προπονήθηκαν με  άλλους αθλητές, με σκοπό να γίνουν καλύτεροι!!

 • Συμμετοχή του συλλόγου στο 3ο International Snow Camp στην Κοζάνη 05-08/01/2017!! Με 4 αθλητές έλαβε μέρος ο σύλλογός μας στο αγωνιστικό camp, στο οποίο συμμετείχαν 30  σύλλογοι με 250 αθλητές υψηλού επιπέδου. Σημαντίκη εμπειρία για τους αθλητές μας ώστε να βελτιώθουν και να μάθουν ακόμη περισσότερα!!

 • Προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών!!  Κατά την διάρκεια της αθλητικής χρονιάς ο σύλλογος μας πραγματοποιεί εξετάσεις εγχρώμων ζώνων στους αθλητές,στις οποίες αυτοί παρουσιάζουν τα όσα έχον διδαχθεί στά πλαίσια των μαθημάτων.Με αυτόν τον τρόπο περνούν στην επόμενη κατά σειρά ζώνη!!!

 • Στολισμός του συλλόγου για τα Χριστούγεννα!!! Όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι στολίζουμε κάθε χρόνο παίζοντας και τραγουδώντας μέσα σε μια γιορτινή και γεμάτη χαμόγελα ατμόσφαιρα!!

 • Κατασκήνωση!! Κάθε καλοκαίρι, μετά το κλείσιμο της σχολής στις αρχές Ιουλίου, ο σύλλογός μας πάει κατασκήνωση στη Χαλκιδική!! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινή προπόνηση taekwondo και συμμετοχή σε όλες τις άλλες δραστηριότητες της κατασκήνωσης από το πρωί ως το βράδυ! Κάθε χρόνο περνάμε υπέροχα και περιμένουμε ανυπόμονα τον επόμενο!!

 • Εκπαιδευτικά σεμινάρια!