ΠΡΟΣΟΧΗ:Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των υπάρχουσων   ειδικών καταστάσεων που αντιμετωπίζουμε μπορεί να υπάρξουν στο πρόγραμμα κάποιες αλλαγές μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε σχετικά με αυτές !Επίσης, τα πρωινά τμήματα του προγράμματος θα γίνονται μόνο κατόπιν ραντεβού /ενημέρωσης ότι θα έρθετε ,τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα της εποχής!!

Είναι δυνατή η συμμετοχή σε περισσότερα του ενός τμημάτων (παραδείγματος χάρη  παιδικό & παιδικό αγωνιστικό κτλ) ανάλογα την περίπτωση και το χρόνο που διαθέτετε!

 

Ο αριθμός των προπονήσεων δεν επηρεάζει τη μηνιαία συνδρομή – όσες περισσότερες για σας, τόσο καλύτερα!! 

Ο σύλλογος θα είναι ανοιχτός Δευτέρα -Σάββατο 10:00-14:00 και Δευτέρα -Παρασκευή 16:30-22:30 !!

PROGRAMMA 2020 NEWWWW.bmp
4-7 ετών Μέσα από πιο παιγνιώδεις δραστηριότητες τα παιδιά μαθαίνουν να κοινωνικοποιούνται και διδάσκονται με ευχάριστο τρόπο τις βασικές αρχές του αθλητισμού μέσα σε ευχάριστο περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας. Το τμήμα γίνεται 4 φορές την εβδομάδα και κάθε προπόνηση διαρκεί 1 ώρα.

7-9 ετών:  Τμήμα για λίγο μεγαλύτερα παιδιά, για αρχάριους και προχωρημένους. Το τμήμα γίνεται καθημερινά προετοιμάζοντας τα παιδιά σταθερά και διασκεδαστικά να γνωρίσουν τις αρχές του ολυμπιακού μας αθλήματος.
 
9-11 ετών: Τμήμα για παιδιά προαγωνιστικής ηλικίας, για αρχάριους και προχωρημένους. Το τμήμα γίνεται 5 φορές την εβδομάδα  .
 
11+  ετών: Τμήμα για παιδιά άνω των 11 ετών, που είτε ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε επίσημες αγωνιστικές διοργανώσεις είτε όχι, και εφήβους - νεανίδες με πιο αγωνιστικό προσανατολισμό. Το τμήμα είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και προχωρημένους! Καθημερινές προπονήσεις της  μιαμισης ώρας!
 
Ενηλίκων: Τμήμα για αθλούμενους κάθε ηλικίας  με στόχο την εκμάθηση του αθλήματος, τη σωστή εκγύμναση του σώματος με ποικίλες δραστηριότητες (σάκους, ιμάντες αιώρησης (trx), λάστιχα, step, πολύζυγα κτλ)  και την αυτοάμυνα. Το τμήμα γίνεται 3 φορές την εβδομάδα και κάθε προπόνηση διαρκεί μιαμιση ώρα.
 
Επιλέκτων: Τμήμα μόνο για όσους ενδιαφέρονται για πρωταθλητισμό με σκοπό να συμπληρώσουν και 6η προπόνηση την εβδομάδα, με προπονήσεις πιο ειδικού περιεχομένου ( ενδυνάμωση, ταχύτητα, αντοχή κτλ. )
Ενδυνάμωσης ενηλίκων: ΝΕΟ τμήμα για ενήλικες, άνδρες-γυναίκες, με σκοπό την ενδυνάμωση και τη βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης με χρήση ποικίλου εξοπλισμού (trx, λάστιχα, μπάλες, πολύζυγα, αλτήρες κ.ά. ), με τη χρήση του βάρους του σώματος και από φέτος και με τα όργανα γυμναστικής. Δυο φορές την εβδομάδα επί 70’, σε τιμή προσφοράς ανεξάρτητα των υπόλοιπων απογευματινών και βραδυνών τμήματων (δε χρειάζεται η οποιαδήποτε γνώση πολεμικών τεχνών για αυτό το τμήμα ^_^ )
Kick Boxing:  ΝΕΟ τμήμα για έφηβους , νεάνιδες και για μεγαλύτερης ηλικίας βέβαια , με σκοπό να μάθουμε το άθλημα του kickboxing με πλήρη εξοπλισμό , βελτιώνοντας ταυτόχρονα την φυσική κατάσταση ( αερόβια και αναερόβια ικανότητα , ταχυδύναμη ,δύναμη ) με διάφορους τρόπους (όργανα γυμναστικής , trx, αλτήρες ,κτλ.) .Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα και είναι διάρκεια μιάμισης ώρας!!
 
Ρυθμική:  ΝΕΟ  τμήμα  για  μικρά και μεγάλα κορίτσια , αλλά  και  για  αγοράκια παρόλο που είναι ένα  κατεξοχήν γυναικείο άθλημα. Ο/Η ασκούμενος/η  μπορεί να αναπτύξει και να βελτιώσει  ικανότητες και δεξιότητες ,όπως ευλυγισία, ισορροπία , συντονισμός μελών και αισθήσεων , αντίληψη του χώρου (ατομικός και γενικός), δεξιότητες μετακίνησης και αλμάτων .Επιπλέον , μαθαίνουν να  χειρίζονται την μπάλα , τα σχοινάκι,στεφάνι,κορίνες,κορδέλα!! Οι ασκούμενοι/ες ενδυναμώνουν το σωμα τους , βελτιώνουν την φυσική τους κατάσταση, καθώς επίσης μπορούν να ασχοληθούν με το άθλημα είτε αγωνιστικά είτε ερασιτεχνικά.
Όργανα γυμναστικής: Το γυμναστήριο διαθέτει τέσσερα όργανα γυμναστικής (διάδρομος ,ελλειπτικό,κωπηλατική και ποδήλατο), για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης αερόβια και αναερόβια αλλά και την απώλεια βάρους. Επιπλέον υπάρχουν δυο μεγάλα πολυόργανα για την ενδυνάμωση του σώματος σε όλες τις μυϊκές ομάδες με πολλές ασκήσεις ,χώρος με ελεύθερα βάρη (μπάρες , αλτήρες διαφόρων κιλών,δράμια-kettlebells-,trx ,κτλ..